Maritiem & Offshore

Maritiem en offshore staan altijd voor de uitdaging om te gaan met een uiterst agressieve omgeving. Een agressieve omgeving die wordt gecreëerd door zout water en zeer veranderlijke weersomstandigheden. Installaties die onder deze omstandigheden worden gebruikt, moeten betrouwbaar zijn. Eurostrut heeft voor iedere corrosieklasse verschillende producten.

Olie- en gas
Scheepsbouw

Meer
weten?

Benieuwd wat Eurostrut voor installateurs binnen de maritieme en offshore industrie kan betekenen? Neem contact op met ons sales team en ontdek de mogelijkheden!

Nieuws

Nieuws

Stoom een belangrijk element

Binnen het systeem van energievoorzieningen is stoom een element die belangrijke functies vervult. Bij energiecentrales verhogen stroomgeneratoren met warmteterugwinning (HRSG) de algehele efficiënte van een

Lees verder »
Nieuws

Mall Of The Netherlands

OVERZICHT WESTFIELD MALL OF THE NETHERLANDS € 630 mln 2021 170.000m2 4.000 280 projectomvang operationeel vloeroppervlakte parkeerplaatsen winkels In Leidschendam is het grootste en meest

Lees verder »

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Eurostrut nieuws en productinfo via onze social media kanalen. Of schrijf u in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.