Nieuw van Eurostrut: Kabelladder 60mm voor nóg efficiënter kabelmanagement!

Weinig ruimte voor de installatie van het kabeldraagsysteem in uw project, of de ruimte nóg beter benutten? Dan kan met de nieuwe 60mm hoge kabelladder van Eurostrut. Naast de bestaande 100 en 150mm hoge varianten bieden we nu ook deze lagere variant. In tal van breedtes en met een complete range aan accessoires en installatiemateriaal – zoals u van ons gewend bent – direct uit voorraad leverbaar.

Afwerkingen en opties
De kabelladders en accessoires zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen, waaronder HDG (hot dip galvanized) en RVS 304 of 316L. Ook kunnen we uw ladderbanen en accessoires op aanvraag in ieder RAL-kleur powdercoaten.

Standaard en maatwerk
Het standaard assortiment bestaat uit bochten, val- en stijlstukken, splitsingen en nog veel meer, waardoor u volledige flexibiliteit hebt bij het opzetten van uw kabelmanagement infrastructuur. Heeft u een andere breedte of radius nodig voor uw project? Geen probleem, op aanvraag kunnen wij iedere variant leveren.

Download nu onze catalogus Eurostrut Kabelladder | 60mm | 100mm | 150mm met specificaties en gedetailleerde informatie van onze 60, 100 en 150mm hoge kabelladder, evenals onze uitgebreide reeks accessoires en hulpstukken.

Daarom kiest u voor de Eurostrut Kabelladder 60mm:

Ruimtebesparing: Lage profielhoogte voor optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Eenvoudige installatie: Brede range aan accessoires en installatiemateriaal maakt snelle en gemakkelijke installatie mogelijk, wat tijd en arbeidskosten bespaart.

Duurzame oplossing: Eurostrut kabelladders worden standaard geleverd in carbon staal met een HDG (hot dip galvanized) afwerking volgens NEN-EN-ISO 1461. Deze norm schrijft een laagdikte van minumaal 45µm voor. Bij Eurostrut hanteren wij een laagdikte van 65 tot 75 µm voor onze kabelladders en accessoires. Dit garandeert een langere levensduur, zelfs in uitdagende omstandigheden, zoals een zeeklimaat.

Veiligheid: Onze kabelladders voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, wat zorgt voor een betrouwbare omgeving voor kabels en leidingen, én voor een veilige werkomgeving.

Heeft u vragen of wenst u een offerte?

Neem contact op met ons sales-team via +31 10 522 33 51 of mail naar info@eurostrut.com, zij staan u graag vrijblijvend te woord.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email