EUROSTRUT

De juiste oplossing voor ieder project

Eurostrut is opgericht in 2002 en vanaf dat moment een toonaangevende toeleverancier voor installatiebedrijven andere technisch georiënteerde bedrijven.

Eurostrut produceert en verkoopt metalen montagesystemen, kabelladders, kabelgoten, kabelbeschermbuisystemen, beugels en installatiemateriaal.

Onze producten vinden hun toepassing in offshore, chemie, petrochemie, zware industrie, energie- en warmtekrachtcentrales. Met onze kennis en ervaring adviseren wij u graag over de best passende oplossing voor ieder specifiek project.

Onze mensen

Vandaag de dag gaat het niet meer alleen om goede producten. Als installateur moet u kunnen rekenen op de juiste ondersteuning in de vorm van productinformatie en technische assistentie. Met jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis staan onze mensen dagelijks klaar om klanten te voorzien van technische ondersteuning en deskundig advies.

De organisatie is plat en de medewerkers bezitten meerdere vaardigheden waardoor Eurostrut flexibel en efficiënt is.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Locatie

Het kantoor en magazijn van Eurostrut is gevestigd in Schiedam en kan vanuit deze locatie snel leveren binnen de regio of op ieder gewenste locatie.

 

Benelux en internationaal

Of het nu in de regio is of aan de andere kant van de wereld, Eurostrut levert snel dankzij het bestaande netwerk van transpoteurs en de eigen bezorgdienst.

Eurostrut heeft een goede reputatie opgebouwd door producten en diensten te leveren binnen de gestelde tijd en het budget. Dit is de hoeksteen voor ons succes.

 

ISO 9001

Kwaliteitsmanagement komt terug in alle processen binnen Eurostrut en zorgt ervoor dat wij deze goed beheersen en onze producten en diensten voldoend aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten en andere belanghebbenden.

Het borgen van continue verbetering van kwaliteit is erg belangrijk voor onszelf en onze opdrachtgevers.

EUROSTRUT VOOR STRUT MONTAGESYSTEMEN, KABELGOTEN EN KABELLADDERS.

2BA

Voor installatiebedrijven en andere technisch geöriënteerde ondernemingen geldt, dat product-, prijs- en voorraadinformatie steeds snel beschikbaar moet zijn om efficiënt te kunnen opereren. De datapool van 2BA biedt hiervoor de oplossing. De producten van Eurostrut staan met alle bijbehorende informatie opgeslagen in het centrale artikelbestand van 2BA.

 

De belangrijkste voordelen van 2BA:

  • Efficiënter ontwerpen, calculeren en bestellen omdat alle product- en prijsinformatie uit één en dezelfde bron komt
  • Data is direct beschikbaar via de meest toonaangevende ERP software pakketten of eigen maatwerk systeem
  • U beschikt over uw eigen netto inkoopprijzen op basis van de overeengekomen inkoopcondities van Eurostrut