Over ons

De juiste oplossing
voor ieder project

Eurostrut produceert en verkoopt kabeldraag- en strut montagesystemen te gebruiken in veeleisende omgevingen. Wij leveren aan installatiebedrijven en andere technisch geori├źnteerde bedrijven.

Onze producten vinden hun toepassing in markten als offshore, chemie, petrochemie, zware industrie, energie- en warmtekrachtcentrales.

Met meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring adviseren wij u graag over de best passende oplossing voor uw project.

Hoge kwaliteit eigen merk
voor een concurrerende prijs

Bij Eurostrut hechten we veel waarde aan het leveren en produceren van kabeldraagsystemen- en oplossingen van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Al onze producten voldoen aan de hoogste eisen en worden bij binnenkomst in ons magazijn in Schiedam onderworpen aan een uitgebreide inspectie. Waar nodig worden producten aangepast en bijgewerkt om aan onze eisen te voldoen.

Producten uit onze eigen productlijn zijn daarnaast in zeer hoge mate thermisch verzinkt. Afhankelijk van producttype wel 80 tot 160 ┼│m.

Altijd een ruime voorraad
van ons complete assortiment

Eurostrut is uw totaalleverancier van kabeldraagsystemen- en oplossingen en biedt een zeer compleet assortiment, van complete installaties, tot losse bevestigings- en montagematerialen. Met onze ruime voorraad en eigen transportdienst kunnen wij snel in iedere behoefte voorzien.

Al meer dan 20 jaar
uw betrokken partner

Met meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring is Eurostrut een begrip in de markt. Als zelfstandige organisatie hebben wij een klein team van betrokken medewerkers die altijd klaar staan om u te ontzorgen. Met korte lijnen en vaste contactpersonen helpen wij u snel verder. Uw bestellingen plaatst u eenvoudig telefonisch, per mail of via onze website.

Loopt u tegen problemen aan en heeft u advies op maat nodig? Geen probleem. Met onze ruime kennis en ervaring bieden wij voor iedere uitdaging een oplossing op maat.

Daarom Eurostrut

Kleinschalig en betrokken

Als zelfstandige organisatie hebben wij een klein team van betrokken medewerkers die altijd klaar staan om u te ontzorgen. Met korte lijnen en vaste contactpersonen helpen wij u snel verder. Uw bestellingen plaatst u eenvoudig telefonisch, per mail of via onze website.

20 jaar kennis en ervaring

Met meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring is Eurostrut een begrip in de markt. Loopt u tegen problemen aan en heeft u advies op maat nodig? Geen probleem. Wij bieden voor iedere uitdaging een oplossing op maat.

Eigen merk van hoge kwaliteit

Al onze producten voldoen aan de hoogste eisen en worden bij binnenkomst in ons magazijn in Schiedam onderworpen aan een uitgebreide inspectie. Waar nodig worden producten aangepast en bijgewerkt om aan onze eisen te voldoen. Producten uit onze eigen productlijn zijn daarnaast in zeer hoge mate thermisch verzinkt. Afhankelijk van producttype wel 80 tot 160 ┼│m.

Concurrerende prijsstelling

Bij Eurostrut leveren en produceren we kabeldraagsystemen- en oplossingen van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Met ons eigen merk haalt u hoge kwaliteit in huis tegen een concurrerende prijsstelling. Maar ook andere merken koopt u bij ons voordelig in. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Ruime voorraad

Wij zijn totaalleverancier van kabeldraagsystemen- en oplossingen. Wij bieden een zeer compleet assortiment, van complete installaties, tot losse bevestigings- en montagematerialen. Met een ruime voorraad in ons magazijn in Schiedam kunnen wij in iedere behoefte voorzien.

Snelle levering

Heeft u snel iets nodig? Dat is geen probleem. Met onze eigen transportservice bezorgen wij uw bestellingen snel en effici├źnt op iedere locatie. In overleg zelfs dezelfde dag nog!

Bekijk nu ons volledige assortiment
en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een direct een vrijblijvende offerte aan via onze webshop.
Of neem contact op met ons sales team via info@eurostrut.com of bel +31 10 522 33 51.

Centraal gelegen

Het kantoor en magazijn van Eurostrut is gevestigd in Schiedam en kan vanuit deze locatie snel leveren binnen de regio of op ieder gewenste locatie.

Benelux & Internationaal

Of het nu in de regio is of aan de andere kant van de wereld, Eurostrut levert snel dankzij het bestaande netwerk van transpoteurs en de eigen bezorgdienst.

Eurostrut heeft een goede reputatie opgebouwd door producten en diensten te leveren binnen de gestelde tijd en het budget. Dit is de hoeksteen voor ons succes.

ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001

Kwaliteitsmanagement komt terug in alle processen binnen Eurostrut en zorgt ervoor dat wij deze goed beheersen en onze producten en diensten voldoend aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten en andere belanghebbenden.

Het borgen van continue verbetering van kwaliteit is erg belangrijk voor onszelf en onze opdrachtgevers.

Duurzaam ondernemen: CO2-Prestatieladder

Bij Eurostrut geloven we dat we als bedrijf een verantwoordelijkheid hebben om bij te dragen aan een betere toekomst voor onze planeet en de maatschappij. Daarom zijn we gecertificeerd op stap 3 van de CO2-Prestatieladder.

EcoVadis: Silver Medal

Voor 2024 is Eurostrut bekroond met een zilveren medaille voor haar prestaties op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en kan trots zijn op een score van (70/100) voor duurzaam ondernemen.

2ba

Voor installatiebedrijven en andere technisch ge├Âri├źnteerde ondernemingen geldt, dat product-, prijs- en voorraadinformatie steeds snel beschikbaar moet zijn om effici├źnt te kunnen opereren. De datapool van 2BA biedt hiervoor de oplossing. De producten van Eurostrut staan met alle bijbehorende informatie opgeslagen in het centrale artikelbestand van 2BA.

De belangrijkste voordelen van 2BA:

  • Effici├źnter ontwerpen, calculeren en bestellen omdat alle product- en prijsinformatie uit ├ę├ęn en dezelfde bron komt
  • Data is direct beschikbaar via de meest toonaangevende ERP software pakketten of eigen maatwerk systeem
  • U beschikt over uw eigen netto inkoopprijzen op basis van de overeengekomen inkoopcondities van Eurostrut

Onze projecten

Eurostrut is uw totaalleverancier van kabelmanagementsystemen- en oplossingen te gebruiken in veeleisende omgevingen. Wij adviseren en leveren aan de installatiebranche en andere technisch geori├źnteerde bedrijven. Onze producten vinden hun toepassing in markten┬áals offshore, chemie, petrochemie, zware industrie, energie- en warmtekrachtcentrales.

Onze merken