Eurostrut brengt een nieuwe catalogus uit

De 196 pagina’s tellende catalogus geeft een overzicht van het complete assortiment welke bestaat uit ruim 6.500 producten. Met de nieuwe catalogus introduceert Eurostrut ook haar eigen kabelgoot.

De lay-out van de catalogus is aangepast en er is meer nadruk gelegd op de kabelladders, scheepsladders, kabelbeschermbuizen en montagesystemen welke Eurostrut als producent onder eigen naam uitbrengt. Naast uitgebreide productinformatie en overzichtelijke tekeningen, is bij de artikelen aangegeven of deze uit voorraad leverbaar zijn.

Duurzaamheid is één van de kernwaarden van Eurostrut. Naast een digitale versie is er een hardcopy versie verkrijgbaar. Deze is gedrukt op gerecycled FSC-papier waardoor er geen bomen hoefde te worden gekapt. Met het uitbrengen van de catalogus zijn er 8 bomen geplant waarmee de catalogus CO2-positief is.

Download een digitale versie of vraag een hardcopy catalogus aan welke wij per post zullen versturen of persoonlijk komen langbrengen.

FSC en Trees for All

Onze drukker is sinds 2012 FSC-gecertificeerd. Zij drukken op 100% CO2-neutraal FSC® papier. Van oud FSC-papier maken zij nieuw papier en de inkt die uit het oude papier wordt gehaald, wordt weer gebruikt in asfalt. Daarnaast werkt onze drukker samen met Trees for All. Bij iedere bestelling vanaf € 250,- plant Trees for All een boom uit naam van de drukker. Voor onze catalogus zijn in totaal 8 nieuwe bomen gepland door Trees for All.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email