ISO-certificering opnieuw verlengd

Eurostrut heeft met succes de ISO-certificering verlengd tot 2025. Deze certificering bevestigt onze voortdurende toewijding aan het handhaven van de hoogste normen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Door te voldoen aan de ISO-normen kunnen we onze klanten verzekeren dat wij voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Internationale norm
De ISO 9001-certificering, een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement, is een mijlpaal die we jaarlijks nastreven om onze klanten te verzekeren van producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Door middel continue verbeteringsprocessen hebben we opnieuw aangetoond dat we voldoen aan de strenge eisen van deze norm.

Hoogste normen van kwaliteitsmanagement
“Het behalen en behouden van de ISO 9001-certificering is een belangrijke prestatie voor Eurostrut en we zijn verheugd dat we opnieuw hebben aangetoond dat we voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteitsmanagement,” aldus Wendy Klapwijk, binnen Eurostrut de verantwoordelijke voor certificeringen. “Het is een weerspiegeling van het harde werk en de toewijding van ons hele team.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email