Stoom een belangrijk element

Binnen het systeem van energievoorzieningen is stoom een element die belangrijke functies vervult. Bij energiecentrales verhogen stroomgeneratoren met warmteterugwinning (HRSG) de algehele efficiënte van een installatie en helpen de brandstofkosten te minimaliseren.

Siemens Energy Heat Transfer Technology, voorheen NEM, is een  toonaangevende leverancier van HRSG-ketels. Deze ketels zijn inmiddels bij vele gasturbines over de hele wereld geplaatst. Van Rio de Janeiro (Brazilië) tot Punjab (India). Van Keadby (Engeland) tot Mount Isa (Australië). De oplossingen van Siemens Energy Heat Transfer Technology staan in alle uithoeken van de wereld.

Iedere installatie kent andere uitdagingen als gevolg van locatie en weersomstandigheden. Eurostrut heeft voor vele van deze installaties over de wereld diverse materialen geleverd , waarbij rekening is gehouden met de uitdagingen die daarbij komen kijken.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email