Industrie

De industrie staat dagelijks voor grote uitdagingen. Uitdagingen die voortkomen uit de hoge eisen die klanten en regelgeving eisen aan de productiekwaliteit. Om de concurrentiekracht te verhogen is het belangrijk om productieprocessen te sturen, optimaliseren en innoveren. Flexibiliteit is hierbij een sleutelwoord. De kabeldraagsystemen van Eurostrut dragen bij aan de flexibiliteit van de elektrotechnische installatie. Of het nu gaat om kabelbanen, kabelgoten, kabelbeschermbuizen of draadgoten. De systemen maken aanpassingen of uitbreidingen eenvoudig waardoor de klant anticiperen op veranderingen.

Machinebouw
Maakindustrie
Voedingsmiddelenindustrie
Farmaceutische industrie

Onze projecten

Eurostrut is uw totaalleverancier van kabelmanagementsystemen- en oplossingen te gebruiken in veeleisende omgevingen. Wij adviseren en leveren aan de installatiebranche en andere technisch georiënteerde bedrijven. Onze producten vinden hun toepassing in markten als offshore, chemie, petrochemie, zware industrie, energie- en warmtekrachtcentrales.

Meer
weten?

Benieuwd wat Eurostrut voor installateurs binnen de industrie kan betekenen? Neem contact op met ons sales team en ontdek de mogelijkheden!

Nieuws