Onze nieuwe website is online

Vandaag lanceren we onze nieuwe website. Eurostrut groeit en onze website groeit met ons mee. Niet alleen relevante informatie, maar ook uitgebreide productinformatie en informatie over projecten waar wij een bijdrage hebben geleverd is te vinden op onze website.

De grootste veranderingen op een rij:

  • Nieuwe uitstraling. Onze nieuwe website heeft een frisse uitstraling gekregen. Een uitstraling in lijn met onze nieuwe huisstijl welke wij in de komende maanden verder zullen uitrollen.
  • Uitgebreide productinformatie. Wij hebben de eerste stappen gezet naar een online catalogus. Deze catalogus telt inmiddels ruim 4.000 artikelen welke voorzien zijn  van afbeeldingen en uitgebreide informatie.
  • Relevante informatie markt. De nieuwe website is nog meer toegespitst op het type bedrijf van de bezoeker. We vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten zich op onze website kunnen identificeren en relevante informatie zien.

Wij blijven doorontwikkelen

Een website is natuurlijk nooit af. De komende tijd zullen we steeds weer nieuwe, producten en informatie op de website plaatsen. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email