Eerste stappen richting certificering CO2-Prestatieladder

Bij Eurostrut geloven we dat we als bedrijf een verantwoordelijkheid hebben om bij te dragen aan een betere toekomst voor onze planeet en de maatschappij. We zijn momenteel druk bezig met het nemen van stappen om ons te certificeren op de CO2-Prestatieladder.

Als bedrijf nemen we onze impact op het milieu en de samenleving serieus en werken we er hard aan om deze te verminderen. Dit doen we onder andere door het verduurzamen van onze productieprocessen, het investeren in duurzame energie en het verminderen van onze CO2-uitstoot. We zijn ervan overtuigd dat het behalen van de CO2-Prestatieladder-certificering ons zal helpen om onze duurzaamheidsdoelstellingen verder te versterken.

Bij Eurostrut streven we ernaar om onze klanten te voorzien van duurzame oplossingen – zoals gebundelde transporten – die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor de lange termijn kostenbesparingen kunnen opleveren.

We streven ernaar om voortdurend te verbeteren en ons steeds verder te ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en MVO. Bij Eurostrut zijn we er trots op dat we ons inzetten voor een betere toekomst en we hopen dat u ons wilt vergezellen op deze reis. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze producten en onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en CO2-reductie.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email