Strut montage materiaal

Nieuwe prijslijst per 1 april 2022

Onze nieuwe prijslijst ontvangen? Vraag hem aan via onderstaand formulier en wij mailen u de lijst z.s.m. toe.

Onze laatste prijslijst dateert van juli 2021 en u zult begrijpen dat – na alle prijsverhogingen in 2021 en de huidige situatie op het wereldtoneel en de daaraan gekoppelde consequenties op onder andere de grondstof en energieprijzen – een aantal prijzen fors gestegen is. Met name producten van RVS zitten in de lift. Dit alles heeft ertoe geleid dat ook wij nu genoodzaakt zijn om met ingang van 1 april 2022 onze prijzen te wijzigen.

Door slim in te kopen en onze inkoopcondities keer op keer onder de loep te nemen doen wij onze uiterste best om u, als klant, zo ver als mogelijk tegemoet te komen. Wij hebben dan ook getracht de prijsverhoging te beperken.

Vanaf heden komen wij naast een prijsverhoging ook met een prijsverlaging voor de producten van nVent Caddy Erico. Door anders in te kopen zullen wij de bruto adviesprijs van deze producten gaan hanteren. Kortingen voor de nVent Caddy Erico producten worden teruggebracht naar een realistisch niveau, maar netto bent u voordeliger uit. Vraag bij ons uw nieuwe korting aan.

De belangrijkste punten:

  • De nieuwe brutoprijslijst per 1 april 2022 vervangt de voorgaande prijslijst van 1 juli 2021.
  • De nieuwe prijzen en kortingsstructuur zijn per 1 april 2022 beschikbaar op 2BA.
  • Wij kunnen geen garanties geven over de geldigheidsduur van de prijslijst.
  • De prijzen van nVent Caddy Erico hebben wij verlaagd.
  • Met een nieuwe kortingsstructuur hebben we de beheersbaarheid van de productprijzen vereenvoudigd. De kortingen voor nVent Caddy Erico producten worden zo teruggebracht naar een realistisch niveau.
  • De verkrijgbaarheid van grondstoffen heeft grote invloed op productie- en levertijden. Op kort termijn verwachten wij echter nog geen grote tekorten.
  • De geldigheid van offertes wordt verkort naar maximaal 5 werkdagen. In sommige gevallen zullen wij genoodzaakt zijn een dagprijs te hanteren.

Wij zijn ons bewust van de huidige marktsituatie en hoe dit effect heeft op uw bedrijfsvoering. Mocht u tegen problemen aanlopen tijdens uw inkoop of calculatie; neem dan contact op met ons sales team. Samen zoeken we naar een oplossing.

Wij hopen dat er spoedig een stabiele situatie ontstaat en dat wij uw weer de service kunnen bieden die u van ons gewend bent. Tot die tijd doen wij er alles aan om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met ons sales team via +31 10 522 33 51.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email