Eurostrut bestaat 20 jaar!

Eurostrut viert vandaag zijn 20-jarig jubileum. De leverancier van kabeldraagsystemen is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een grote zelfstandige speler.

Noël King richtte op 20 december 2002 Eurostrut op, om na een paar maanden zijn voormalig collega Jos van Meurs als compagnon bij de organisatie te betrekken. Samen hebben de heren een mooie en stabiele organisatie opgebouwd. In de beginjaren was Eurostrut voornamelijk een groothandel met de vertegenwoordiging van diverse merken.

In de afgelopen jaren is de focus verlegd naar het leveren van kabelladders, marineladders en aanverwante producten zoals strut montageprofielen en kabelbeschermbuizen onder eigen merk. Ook in de komende 20 jaar zal Eurostrut het assortiment en dienstenpakket blijven uitbouwen.

De organisatie is sterk gegroeid door de inzet van een geweldig team. Onder aanvoering van managing director, Olav de Swaaf, wordt deze groei verder doorgezet. “In een sector waar het speelveld de afgelopen jaren werd gedomineerd door overnames en consolidaties, is het een mooie mijlpaal dat Eurostrut als zelfstandige organisatie zijn 20-jarig jubileum viert.”, aldus De Swaaf. “De zelfstandigheid brengt flexibiliteit en biedt ons de mogelijkheid om klanten optimaal te bedienen. Wij zijn instaat om met de klant mee te denken en oplossingen voor te ontwikkelen.”

Om klanten ook in de toekomst optimaal te kunnen bedienen heeft Eurostrut het aangrenzende pand erbij getrokken. Inmiddels lopen de bouwwerkzaamheden voor het samenvoegen van beide panden ten einde en kunnen de volledig nieuw ingerichte kantoorruimtes en hal in gebruik worden genomen. Olav de Swaaf: “Noël King en Jos van Meurs hebben het fundament gelegd waarop wij verder kunnen bouwen. In de nieuwe hal zullen wij assemblagewerkzaamheden gaan verrichten zodat wij onze klanten nog meer kunnen ontzorgen en onze relatie met klanten versterken. Wij kijken dan ook positief naar de toekomst.”

Eurostrut zal het 20-jarig jubileum vandaag feestelijk vieren met de medewerkers. Wanneer de bouwwerkzaamheden volledig zijn afgerond worden relaties uitgenodigd om de opening en het 20-jarig jubileum feestelijk te vieren.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email