Nieuwe kantoren: een gezonde werkomgeving

Bij Eurostrut hechten we niet alleen veel waarde aan duurzaamheid en MVO, maar ook aan een gezonde werkomgeving voor onze medewerkers. We zijn ons ervan bewust dat een goede werkomgeving bijdraagt aan de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van onze medewerkers. Daarom streven we ernaar om een veilige, gezonde en ergonomische werkomgeving te bieden voor al onze medewerkers.

Ergonomische werkplekken

Onlangs hebben we – na een periode van intensieve verbouwingen en uitbreiding van ons pand – ook onze kantoren voorzien van nieuw meubilair. We hebben geïnvesteerd in ergonomische werkplekken en -hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat onze medewerkers comfortabel en veilig kunnen werken. Zo beschikken we bijvoorbeeld over verstelbare bureaus en stoelen die de juiste ondersteuning bieden voor een goede houding tijdens het werk. Daarnaast besteden we aandacht aan goede verlichting en ventilatie om vermoeidheid en gezondheidsklachten te voorkomen.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast fysieke aspecten van een gezonde werkomgeving, vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij het bedrijf en zich kunnen ontwikkelen. We bieden mogelijkheden voor opleiding en training om de kennis en vaardigheden van onze medewerkers te vergroten en hen te ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling. Ook hebben we regelmatig contactmomenten met onze medewerkers om feedback te geven en te ontvangen, en zo te zorgen voor een open en transparante communicatie.

Positieve werkcultuur

Bij Eurostrut geloven we dat onze medewerkers onze belangrijkste troef zijn en we willen dan ook dat ze zich gewaardeerd voelen. We streven ernaar om een positieve en inclusieve werkcultuur te creëren waarin onze medewerkers zich thuis voelen en met plezier naar hun werk gaan. Zo dragen we niet alleen bij aan de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, maar ook aan de prestaties en het succes van ons bedrijf.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email