Duurzaam ondernemen: Eurostrut stapt op de CO2-Prestatieladder

Bij Eurostrut geloven we dat we als bedrijf een verantwoordelijkheid hebben om bij te dragen aan een betere toekomst voor onze planeet en de maatschappij. Daarom zijn we gecertificeerd op stap 3 van de CO2-Prestatieladder.
 
Als bedrijf nemen we onze impact op het milieu en de samenleving serieus en werken we er hard aan om deze te verminderen. Dit doen we onder andere door het verduurzamen van onze productieprocessen, het investeren in duurzame energie en het verminderen van onze CO2-uitstoot. We zijn er trots op dat we op stap 3 van de CO2-Prestatieladder zijn gecertificeerd, wat betekent dat we ons actief inzetten voor het verminderen van onze CO2-uitstoot en het betrekken van onze leveranciers bij onze MVO-inspanningen.
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons geen trend of een hype, maar een integraal onderdeel van ons bedrijf. We streven ernaar om voortdurend te verbeteren en ons steeds verder te ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en MVO. Bij Eurostrut zijn we er trots op dat we ons inzetten voor een betere toekomst en we hopen dat u ons wilt vergezellen op deze reis. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze producten en MVO-inspanningen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email