Eurostrut verlengt ISO-certificering

Eurostrut heeft met succes de ISO-certificering verlengd voor het komende jaar. De ISO-certificering is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie van Eurostrut en toont aan dat het bedrijf zich inzet voor kwaliteit en continue verbetering. Door te voldoen aan de ISO-normen kan Eurostrut haar klanten verzekeren dat zij voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

“We zijn erg blij dat we onze ISO-certificering hebben kunnen verlengen”, aldus Wendy Klapwijk, binnen Eurostrut de verantwoordelijke voor certificeringen: “Dit laat zien dat we ons inzetten voor kwaliteit en klanttevredenheid. We zijn vastbesloten om ons werk voort te zetten en blijven werken aan verbeteringen en innovaties om onze klanten de best mogelijke service te bieden.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email