Emissieloos transport

Eurostrut biedt duurzame alternatieven op het gebied van transport. Dankzij elektrische vrachtwagens, uitgerust met elektrische kooiapen, kunnen wij zero-emissie leveren op uw projectlocatie. Groen laden, groen leveren en groen lossen behoren nu tot de mogelijkheden.

Rechtstreekse groene levering

Uw order bij Eurostrut wordt door onze business partner Snelweg emissieloos geladen bij ons magazijn, vervoerd naar uw lokatie en met de elektrische kooiaap gelost.

Groene levering via de
transport hub

Orders bij Eurostrut en uw andere leveranciers worden (al dan niet) elektrische vervoerd en verzameld bij een transport hub van Snelweg Transport en daarna met zero emissie vervoerd naar uw lokatie.

Milieu

Elektrische vrachtwagens stoten geen schadelijke gassen uit, wat bijdraagt aan een schoner milieu en de vermindering van de CO2-voetafdruk.

Imago

Door ons elektrisch transport in te zetten, draagt dit bij aan uw duurzaamheidsdoelstellingen en een goede reputatie.

Samen

Om de transitie vaar een duurzamere wereld te realiseren, hebben we elkaar nodig.

Elektrische kooiaap

De elektrische vrachtwagens zijn uitgerust met een elektrische kooiaap. Het voordeel hiervan is dat er ook zonder CO₂-uitstoot geladen en gelost kan worden.

Video

Wij bieden
duurzaam transport!

Benieuwd wat duurzaam transport voor u kan betekenen? Onze collega’s staan u graag te woord over het elektrisch laden, leveren en lossen. Maar ook wat de mogelijkheden zijn voor een transport hub. Neem nu vrijblijvend contact op.