Maritiem & Offshore

Maritiem en offshore staan altijd voor de uitdaging om te gaan met een uiterst agressieve omgeving. Een agressieve omgeving die wordt gecreëerd door zout water en zeer veranderlijke weersomstandigheden. Installaties die onder deze omstandigheden worden gebruikt, moeten betrouwbaar zijn. Eurostrut heeft voor iedere corrosieklasse verschillende producten.

Olie- en gas
Scheepsbouw

Onze projecten

Eurostrut is uw totaalleverancier van kabelmanagementsystemen- en oplossingen te gebruiken in veeleisende omgevingen. Wij adviseren en leveren aan de installatiebranche en andere technisch georiënteerde bedrijven. Onze producten vinden hun toepassing in markten als offshore, chemie, petrochemie, zware industrie, energie- en warmtekrachtcentrales.

Meer
weten?

Benieuwd wat Eurostrut voor installateurs binnen de maritieme en offshore industrie kan betekenen? Neem contact op met ons sales team en ontdek de mogelijkheden!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Eurostrut nieuws en productinfo via onze social media kanalen. Of schrijf u in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.