Nu ook 100% groen transport bij Eurostrut

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering van Eurostrut. Het is onze ambitie om de klimaatvoetafdruk van onze bezorgdienst te verminderen in de komende jaren. Om dit te realiseren bieden wij onze relaties duurzame alternatieven aan.

Voor een groot project van Actemium Nederland, zet Eurostrut voor het eerst elektrisch transport in. Hiervoor werken wij samen met onze businesspartner Snelweg Logistics, die onze producten met 100% elektrische vrachtwagens naar de projectlocatie vervoert. En niet alleen de vrachtwagens, maar ook de kooiapen zijn elektrisch waarmee we eveneens de CO2-uitstoot tijdens het lossen op de bouwplaats beperken.

In onderstaande video gaan Marco Snoek, Frans Buijsen, Michel Hamers, Gilles van Dobben en Olav de Swaaf in op de samenwerking, duurzaamheid en het emissievrij transport van 36 kilometer aan kabeladders.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email